طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی

به گزارش ایستگاه بازی، کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که امروزه به صورت صنعتی نیز تهیه شده و در بسته بندی هایی به مشتریان مصارف خانگی عرضه می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی آشنا نمائیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی

کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که به عنوان مغز در انواع پای، تارت، کیک، دونات و نان های حجیم استفاده می گردد و از مزایای نوع صنعتی آن می توان به پایداری در دمای بالا و حرارت پخت، دمای انجماد و دمای محیط اشاره نمود که باعث شده به عنوان مغز در انواع کیک و در زمان پخت به خمیر اضافه گردد. همچنین زمان نگهداری کرمفیل صنعتی بالاست و می توان آن را به مدت یک الی دو سال در فریزر نگهداری کرد. این کرم در طعم های مختلف شیری، عسلی، شکلاتی، وانیلی، کاراملی و... در بازار موجود است و به عنوان یک مغز در طعم های مختلف، بسیار مناسب است.

کرمفیل شکلاتی و کاراملی سبک و فوق العاده خوشمزه هستند که به راحتی می توانید در خانه به عنوان دسر یا مغز در انواع شیرینی تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید...

طرز تهیه کرمفیل شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کرمفیل شکلاتی
کره55 گرم
شیر2 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
شکر1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ2 عدد
نشاسته ذرت1/4 پیمانه
نمک1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. در قابلمه مناسبى تخم مرغ، زرده های تخم مرغ، شکر و پودر کاکائو را مخلوط نموده و مواد را با همزن برقى بزنید تا حجمش دو برابر گردد.
  2. نشاسته ذرت و نمک را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست گردد.
  3. شیر را به مخلوط اضافه نموده و سپس مواد را روى حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا آغاز به حباب زدن نموده و غلیظ گردد.
  4. دقت کنید مواد نجوشد و به محض غلیظ شدن از روى حرارت بردارید.
  5. کره را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا مواد یکدست گردد.
  6. کرم را با همزن برقى به مدت پنچ دقیقه همزده تا کاملا یکدست گردد.
  7. کرم را در ظرف مناسبى ریخته و به مدت سه ساعت در یخچال استراحت دهید تا قابل مصرف گردد.

طرز تهیه کرمفیل کاراملی

مواد لازم برای تهیه کرمفیل کاراملی
شکر450 گرم
تخم مرغ10 عدد
شیر3 فنجان
وانیل1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. 1.5 فنجان از شکر را با 4 قاشق آب در ظرف کوچکی ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر آب شده و رنگ آن طلایی گردد.
  2. نیمی از این شربت را در ظرف مخصوص کرمفیل که بهتر است از جنس پیرکس و گود باشد ریخته و در ظرف بچرخانید تا همه بدنه ظرف به آن آغشته گردد.
  3. نیم دیگر شربت را با نصف لیوان آب مخلوط نموده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا شکر های کارامل شده حل گردد و شربت کمی غلیظ گردد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک گردد.
  4. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا نموده، زرده ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفت و سفید شوند.
  5. در ظرفی جداگانه 5 عدد از سفیده های تخم مرغ را بزنید تا سفید گردد.
  6. شیر را جوشانده و در حالی که داغ است روی زرده تخم مرغ بریزید، سفیده را نیز اضافه نموده و خوب با هم مخلوط کنید.
  7. مایه حاصل را در ظرف آغشته به کارامل ریخته و کرم را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید و یا از روش بن ماری استفاده نموده و آن را روی بخار آب قرار دهید تا بپزد.
  8. پس از 1 ساعت، یک چنگال در آن فرو نموده و اگر چیزی به چنگال نچسبید آن را از فر خارج نموده یا از روی بخار بردارید.
  9. اجازه دهید تا کمی خنک گردد، سپس در ظرف مناسب برگردانید و از شربت کاراملی که قبلا تهیه نموده بودید روی آن بدهید.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 27 بهمن 1399 بروزرسانی: 27 بهمن 1399 گردآورنده: managore.ir شناسه مطلب: 1382

به "طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید