طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی
به گزارش ایستگاه بازی، کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که امروزه به صورت صنعتی نیز تهیه شده و در بسته بندی هایی به مشتریان مصارف خانگی عرضه می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی آشنا نمائیم. با ما همراه باشید.
کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که به عنوان مغز در انواع پای، تارت، کیک، دونات و نان های حجیم استفاده می گردد و از مزایای نوع صنعتی آن می توان به پایداری در دمای بالا و حرارت پخت، دمای انجماد و دمای محیط اشاره نمود که باعث شده به عنوان مغز در انواع کیک و در زمان پخت به خمیر اضافه گردد. همچنین زمان نگهداری کرمفیل صنعتی بالاست و می توان آن را به مدت یک الی دو سال در فریزر نگهداری کرد. این کرم در طعم های مختلف شیری، عسلی، شکلاتی، وانیلی، کاراملی و... در بازار موجود است و به عنوان یک مغز در طعم های مختلف، بسیار مناسب است.
کرمفیل شکلاتی و کاراملی سبک و فوق العاده خوشمزه هستند که به راحتی می توانید در خانه به عنوان دسر یا مغز در انواع شیرینی تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید...
طرز تهیه کرمفیل شکلاتی
| مواد لازم برای تهیه کرمفیل شکلاتی | |
| کره | 55 گرم | 
| شیر | 2 پیمانه | 
| تخم مرغ | 1 عدد | 
| شکر | 1/2 پیمانه | 
| زرده تخم مرغ | 2 عدد | 
| نشاسته ذرت | 1/4 پیمانه | 
| نمک | 1/2 قاشق چایخوری | 
| پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری | 
دستور تهیه:
- در قابلمه مناسبى تخم مرغ، زرده های تخم مرغ، شکر و پودر کاکائو را مخلوط نموده و مواد را با همزن برقى بزنید تا حجمش دو برابر گردد.
 - نشاسته ذرت و نمک را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست گردد.
 - شیر را به مخلوط اضافه نموده و سپس مواد را روى حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا آغاز به حباب زدن نموده و غلیظ گردد.
 - دقت کنید مواد نجوشد و به محض غلیظ شدن از روى حرارت بردارید.
 - کره را به مواد اضافه نموده و هم بزنید تا مواد یکدست گردد.
 - کرم را با همزن برقى به مدت پنچ دقیقه همزده تا کاملا یکدست گردد.
 - کرم را در ظرف مناسبى ریخته و به مدت سه ساعت در یخچال استراحت دهید تا قابل مصرف گردد.
 
طرز تهیه کرمفیل کاراملی
| مواد لازم برای تهیه کرمفیل کاراملی | |
| شکر | 450 گرم | 
| تخم مرغ | 10 عدد | 
| شیر | 3 فنجان | 
| وانیل | 1/2 قاشق چایخوری | 
دستور تهیه:
- 1.5 فنجان از شکر را با 4 قاشق آب در ظرف کوچکی ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر آب شده و رنگ آن طلایی گردد.
 - نیمی از این شربت را در ظرف مخصوص کرمفیل که بهتر است از جنس پیرکس و گود باشد ریخته و در ظرف بچرخانید تا همه بدنه ظرف به آن آغشته گردد.
 - نیم دیگر شربت را با نصف لیوان آب مخلوط نموده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا شکر های کارامل شده حل گردد و شربت کمی غلیظ گردد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک گردد.
 - زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا نموده، زرده ها را با بقیه شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفت و سفید شوند.
 - در ظرفی جداگانه 5 عدد از سفیده های تخم مرغ را بزنید تا سفید گردد.
 - شیر را جوشانده و در حالی که داغ است روی زرده تخم مرغ بریزید، سفیده را نیز اضافه نموده و خوب با هم مخلوط کنید.
 - مایه حاصل را در ظرف آغشته به کارامل ریخته و کرم را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید و یا از روش بن ماری استفاده نموده و آن را روی بخار آب قرار دهید تا بپزد.
 - پس از 1 ساعت، یک چنگال در آن فرو نموده و اگر چیزی به چنگال نچسبید آن را از فر خارج نموده یا از روی بخار بردارید.
 - اجازه دهید تا کمی خنک گردد، سپس در ظرف مناسب برگردانید و از شربت کاراملی که قبلا تهیه نموده بودید روی آن بدهید.
 
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com