انواع غذا با قارچ ، رسپی بیش از 30 غذای لذیذ با قارچ برای شام و ناهار
به گزارش ایستگاه بازی، غذا با قارچ چی درست کنم؟ قارچ یکی از محبوب ترین پروتئین های گیاهی است که ویتامین های متعدد، املاح معدنی گوناگون و ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. غذاهایی که با قارچ درست می شوند معمولا طعم لذیذی دارند و تقریبا مورد پسند همه گروه های سنی هستند. اگر سوال شما هم این است که غذا با قارچ چی درست کنم، با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه انواع غذا با قارچ برای شام را به شما آموزش داده و فهرست مفصلی از غذاهای مختلفی که با قارچ برای و یا به عنوان درست می شوند را با شما به اشتراک بگذاریم.

فهرست انواع غذا با قارچ برای شام و ناهار
قارچ یکی از مغذی ترین سبزیجاتی است که به خودی خود طعم خاصی ندارد؛ اما در ترکیب با ادویه ها و دیگر مواد غذایی، طعم منحصر به فردی ایجاد می نماید. شما می توانید انواع غذا با قارچ را با گوشت چرخ نموده، گوشت مرغ، گوشت بوقلمون، گوشت تکه ای، ماهی و میگو یا اصلا بدون گوشت با سویا یا همراه با سایر انواع سبزیجات و صیفی جات درست کنید. در ادامه، فهرست انواع غذا با قارچ برای شام و ناهار را به همراه طرز تهیه آن ها در اختیارتان می گذاریم.
شما برای تهیه انواع غذا با قارچ به مواد اولیه متنوعی مانند ، گوشت چرخ نموده، ، ، ، انواع ، انواع، ، ، ، ، ، ، ، ، و … احتیاج دارید. در صورت تمایل، همه این مواد را می توانید به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
جشنواره زمستانه جایزه باران
در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می شود و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.
برندهای حامی جشنواره:
دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.
قارچ شکم پر با گوشت چرخ نموده
قارچ شکم پر یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با قارچ است که می توانید آن را با گوشت یا بدون گوشت به راحتی، با روش های گوناگون و با مواد متنوعی در منزل درست کنید.
اگر قارچ سوخاری یا شکم پر با گوشت چرخ نموده درست شود از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و یک غذای کامل و در عین حال، سبک و مناسب برای وعده شام و ناهار به شمار میرود. البته می توانید این غذای فینگرفودی با قارچ را به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.
برای تهیه قارچ شکم پر، ابتدا باید قارچ ها را خوب بشویید، ساقه آن ها را جدا کنید و بگذارید قارچ ها خشک شوند. پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به خوبی بشویید و به صورت نگینی ریز برش بزنید.
ذرت را هم همراه با مقداری آب، یک قاشق چای خوری نمک و نصف یک قاشق غذاخوری شکر در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذرت به خوبی بپزد و نرم شود.
سپس، پیاز نگینی خرد شده را در تابه تفت دهید و وقتی سبک شد گوشت چرخ نموده را اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت برگشت، وقت آن است که زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک را اضافه کنید.
در ادامه، مواد داخل تابه را کنار بزنید و برای رب گوجه فرنگی جا باز کنید. حالا، رب گوجه را نیز در این تابه بریزید و تفت دهید تا طعم خامی آن رفع شود و رنگ باز کند. سپس، فلفل دلمه ای و ذرت را هم به محتویات تابه اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ نموده روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
قارچ سوخاری
قارچ سوخاری یکی از غذاهای فست فودی با قارچ و اتفاقا بسیار محبوب است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را در خانه تهیه نموده و به صورت قارچ سوخاری پولکی یا ساده به عنوان پیش غذا، میان وعده یا در کنار وعده های اصلی مانند شام یا ناهار سرو کنید.
برای تهیه قارچ سوخاری، ابتدا باید قارچ ها را بشویید و آماده کنید. پوست روی قارچ را با یک چاقوی تیز جدا کنید. از آنجا که پوست قارچ بسیار نازک است مراقب باشید هنگام جدا کردن به قسمت گوشتی آن آسیبی نرسانید. سپس، قارچ های شسته شده را با یک دستمال یا پارچه نخی خشک کنید تا هیچگونه رطوبتی نداشته باشند.
در ادامه، دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با قاشق هم بزنید تا از زرده و سفیده کاملا با یکدیگر ترکیب شوند و تخم مرغ ها از حالت لختگی بیرون بیایند. مقدار لازم نمک را هم به تخم مرغ ها اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا این مواد کاملا یکدست شوند.
پس از آن، آرد سفید را در کاسه مناسبی بریزید. سپس، ادویه ها شامل فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز را نیز به آرد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ادویه ها کاملا با آرد مخلوط شوند. در این مرحله پودر سوخاری را نیز در یک ظرف مناسب بریزید و کنار دست خود قرار دهید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه قارچ سوخاری و فوت و فن های آن بدون آب انداختن روی لینک مطلب کلیک کنید.
خوراک مرغ و قارچ
خوراک مرغ و قارچ یکی از محبوب ترین انواع غذا با قارچ و مرغ برای ناهار و شام است که به دلخواه می توانید آن را به صورت یک غذای نونی یا به عنوان خورشت کم آب همراه با برنج سرو کنید. خوراک مرغ و قارچ را بسته به طبع و ذائقه می توانید با مواد متنوعی درست کنید.
برای تهیه خوراک مرغ و قارچ، ابتدا باید گوشت سینه مرغ را بشویید و برای چند دقیقه داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس، گوشت مرغ را به صورت مکعبی در ابعاد دلخواه برش بزنید.
در ادامه، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت خلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید. سپس، سیرها را هم پوست بگیری و به صورت نگینی ریز برش بزنید.
پس از آن، مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس، پیازها را به این تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند. پس از سبک شدن قطعات پیاز، مرغ های تکه شده را نیز به این تابه اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید.
سپس، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به تابه حاوی پیاز و مرغ اضافه کنید. سیرهای خرد شده را هم در این تابه بریزید و همراه با باقی مواد تفت دهید. اجازه دهید سطح مرغ ها طلایی شود و گوشت مرغ با پیاز، سیر و ادویه ها سرخ و طعم دار شود.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
بیف استراگانف با سس قارچ
بیف استراگانف یکی از محبوب ترین غذاهای اصیل روسی است که می توانید آن را با استفاده از گوشت گوساله، قارچ و خامه به راحتی در منزل درست کنید. این غذا با قارچ رستورانی و خوشمزه، گزینه بسیار خوبی برای ناهار و شام خودمانی یا برای سرو در مهمانی ها و دورهمی ها است. این بیف استراگانف را حتی با پاستای ساده هم می توانید سرو کنید.
برای تهیه بیف استراگانف کلاسیک با سس قارچ و خامه، ابتدا باید گوشت گوساله را به صورت نوارهای باریک با پهنای 2 سانتی متر و ضخامت نیم الی 1 سانتی متر برش بزنید.
پیازهای شسته شده و بدون پوست را هم به صورت خلالی نازک خرد کنید و کنار بگذارید. سپس، مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن، قطعات پیاز را که قبلا خلالی کردید در این تابه بریزید و تفت دهید تا کاملا سبک شوند.
وقتی پیاز کمی سبک و طلایی شد، یک حبه سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و خیلی کم تفت بدهید (اضافه کردن سیر اختیاری است اما طعم و بوی خیلی خوبی به غذای شما می دهد). پس از آن، گوشت را که قبلا به صورت نواری خرد کردید هم به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
حالا، مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به محتویات تابه اضافه کنید و این مواد را به مدت 15 دقیقه روی شعله ملایم بپزید. توجه داشته باشید، در این مرحله نباید به مواد داخل تابه نمک بزنید؛ در غیر این صورت، گوشت گوساله کاملا سفت و دیرپز می شود.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه بیف استراگانف با سس قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
پیتزا گوشت و قارچ
پیتزا گوشت و قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع پیتزا و از انواع غذا با قارچ و گوشت چرخ نموده است که می تواند گزینه مناسبی برای ناهار و شام خودمانی یا سرو در دورهمی ها باشد، به خصوص اینکه بچه ها هم حسابی دوستش دارند.
برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ، ابتدا پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، مقداری روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید. وقتی روغن داغ شد، پیازها را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
در ادامه، گوشت چرخ نموده را به همراه جوز هندی، فلفل سیاه، آویشن و نمک به این تابه اضافه کنید تا هم گوشت سرخ شود و هم طعم خامی ادویه ها گرفته شود. قارچ را کاملا بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. قارچ را به مواد داخل تابه اضافه کنید. مواد را روی حرارت میانه تفت دهید و صبر کنید آب قارچ تبخیر شود.
در این فاصله، فلفل دلمه ای را بشویید و تخم های آن را دور بریزید. سپس، فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک یا نگینی ریز خرد کنید و در تابه بریزید تا تفت ببیند.
پس از آن، رب گوجه فرنگی را هم به محتویات این تابه اضافه کنید و تفت دهید. مواد درون تابه را به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. در ادامه، درب ماهیتابه را ببندید و حرارت را ملایم کنید تا مواد داخل تابه برای 5 تا 7 دقیقه در کنار یکدیگر سرخ شوند و طعم بگیرند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
اشترودل مرغ و قارچ
اشترودل در واقع ابتدا قرار بود یک نوع شیرینی باشد. اما بعدها اتریشی ها به عنوان کاشفان اشترودل به این نتیجه رسیدند که خمیر شیرینی اشترودل، جان می دهد برای انواع لقمه گوشتی و اسنک و فینگرفود.
در این میان اشترودل مرغ و قارچ هم یکی از انواع اشترودل و از انواع غذا با قارچ برای ناهار یا شام است که البته، به دلخواه می توانید آن را به عنوان پیش غذا در مهمانی ها، جشن تولد و دورهمی ها نیز سرو کنید.
برای تهیه اشترودل مرغ و قارچ، ابتدا باید خمیر اشترودل را آماده کنید. برای این منظور، شیر را کمی گرم کنید تا دمای آن ولرم شود. سپس خمیرمایه را در شیر ولرم بریزید و هم بزنید. روی ظرف حاوی شیر و خمیرمایه را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه به عمل بیاید و روی شیر، کف تشکیل شود.
سپس، آرد را 2 تا 3 بار الک کنید تا کاملا پوک شده و ناخالصی های آن گرفته شود. در ادامه، به مقدار 2 قاشق غذاخوری از آرد الک شده را به مخلوط خمیر مایه و شیر اضافه و با هم مخلوط کنید. پس از آن، روغن، شکر، نمک و یک عدد تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. حالا، مخلوط خمیر مایه را به ظرف مایه تخم مرغ اضافه کنید.
در این مرحله، آرد الک شده را در چند نوبت به خمیر مایه و مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هر بار خمیر را ورز دهید. سپس، خمیر به دست آمده را چند بار به سطح کارتان بکوبید تا حباب های آن خارج شود.
وقتی خمیر آماده شد، دیواره و کف یک کاسه را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی ظرف خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه بگذارید تا خمیر کاملا پف کند و آماده شود. در این فاصله، مواد اشترودل را آماده کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
پاستا پستو با مرغ و قارچ
پاستا پستو یکی از و یک غذای مناسب برای سرو در وعده ناهار یا شام است که به روش های گوناگون و با استفاده از مواد متنوعی هم با مرغ و قارچ و هم بدون مرغ به صورت کاملا گیاهی درست کنید.
برای تهیه پاستا پستو با مرغ و قارچ، ابتدا گوشت سینه مرغ را به صورت مربعی یا نواری خرد کنید. قارچ را هم بشویید و به صورت ورقه ای نازک خرد کنید. سپس، سیر را نیز به صورت ریز رنده کنید.
در ادامه، کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس، 1 عدد سیر رنده شده را همراه با تکه های مرغ به تابه حاوی کره اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن را هم به این تابه اضافه کنید و با مرغ ها تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.
پس از آن، حرارت را زیاد نموده و قارچ های ورقه ای را به تابه حاوی مرغ اضافه کنید. مواد داخل تابه را به خوبی هم بزنید تا آب قارچ ها کشیده شود. بعد از تفت خوردن قارچ، حرارت را خاموش کنید.
حالا، وقت آن است که سس پستو را آماده کنید. برای تهیه سس پستو، 1 حبه سیر شسته شده و بدون پوست را همراه با مغز گردو و بادام هندی در غذاساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. در ادامه، برگ های ترو تازه ریحان شسته شده، روغن زیتون، پنیر پارمزان، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را نیز به مغزیجات داخل غذاساز اضافه کنید. مواد را به خوبی ترکیب کنید تا حالت پوره پیدا نمایند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه پاستا پستو با مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
گراتن پاستا با مرغ و قارچ
گراتن پاستا با مرغ و قارچ (گراتن ماکارونی با قارچ و مرغ) جزو انواع گراتن با پاستا و بعلاوه از برترین انواع غذا با قارچ برای ناهار یا شام مجلسی و مدرن است که می توانید آن را در فر یا بدون فر روی گاز درست کنید. این غذای لذیذ با ریشه فرانسوی، در همان ظرفی سرو می شود که پخته می شود. ترکیب لایه لایه مواد گراتن به همراه سس سفید یا بشامل، طعم ویژه و دلپذیری به آن می دهند که سلیقه عموم افراد را پوشش می دهد و بچه ها هم دوستش دارند.
برای تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ، ابتدا گوشت مرغ را بشویید و به صورت مکعبی یا نواری خرد کنید. قارچ ها را هم بشویید و اسلایسی خرد کنید. روی قارچ ها کمی آبلیموی تازه بریزید تا سیاه نشوند. شیر را هم در دمای محیط قرار دهید.
در ادامه، پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز، خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید تا خامی آن ها گرفته شود.
مرغ های مکعبی یا نواری خرد شده را به پیازها اضافه کنید. هویج را هم بشویید. پوست بگیرید و خلالی یا نگینی خرد کنید. سپس، هویج ها را نیز به مرغ و پیاز در حال تفت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.
در حین پختن مرغ ها، فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس، فلفل دلمه ای ها را بشویید و نگینی یا خلالی خرد کنید. در یک تابه دیگر، کمی روغن یا کره بریزید و وقتی روی حرارت داغ شد، قارچ ها را به آن اضافه کنید. قارچ های آغشته به آبلیمو را تفت دهید تا نرم شوند و آبشان کشیده شود. سپس فلفل دلمه ای ها را به این تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید ولی زیاد سرخ نکنید تا تلخ نشوند.
بعد از سرخ شدن فلفل دلمه ای و قارچ، به آن ها پودر پاپریکا و پودر آویشن بزنید تا کاملا طعم بگیرند. مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای را به مرغ های در حال پخت اضافه کنید. اگر آب مرغ کشیده شده است، به مقدار نصف لیوان دسته دار فرانسوی به آن آب اضافه کنید. مرغ ها در کل به مدت 20 تا 30 دقیقه باید بپزند تا نرم شوند و آب آن ها کشیده شود.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه گراتن پاستا با مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
اسنک قارچ و سیب زمینی
اسنک قارچ و سیب زمینی یکی از انواع اسنک گیاهی و بدون گوشت و یک پیش غذای فینگرفودی سالم و ساده است که می توانید آن را به عنوان شام یا برای میان وعده در خانه و پیک نیک آماده کنید.
برای تهیه اسنک سیب زمینی و قارچ، ابتدا باید سیب زمینی را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید.
حالا مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. در ادامه، سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. بعد از این که سیب زمینی ها سرخ شدند، آن ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی سیب زمینی های سرخ شده گرفته شود.
پس از آن، قارچ ها را با آب فراوان و یک برس تمیز بشویید و به صورت ورقه ای خرد کنید. سپس، مقداری آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا سیاه نشوند. حالا، در همان تابه ای که قبلا سیب زمینی را سرخ کردید، مقداری روغن بریزید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید. قارچ ها را در این تابه بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید تا آب اضافی آن ها کشیده شود.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اسنک قارچ و سیب زمینی روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
تارت قارچ و پنیر
تارت قارچ و پنیر، فینگرفودی محبوب شبیه پیتزا قارچ و پنیر است؛ با این تفاوت که برای درست کردن این غذای لذیذ با قارچ و پنیر به جای خمیر پیتزا از خمیر تارت استفاده می شود.
تارت قارچ و پنیر را به صورت گیاهی (بدون گوشت) یا با گوشت و مرغ می توانید درست کنید. این غذا با قارچ برای ناهار و شام مهمانی ها و دورهمی ها یک گزینه فینگرفودی عالی و مدرن است.
برای تهیه تارت قارچ و پنیر، ابتدا آرد را دو بار الک کنید و در یک کاسه بریزید. نمک را هم اضافه کنید و با آرد هم بزنید. کره را همان طور که سرد است به آرد و نمک اضافه کنید. کره را با نوک انگشتان خود با آرد مخلوط کنید تا کره به خورد آرد برود و کاملا با آن مخلوط شود. مراقب باشید با کف دست خمیر را ورز ندهید تا شنماینده و سفت نشود. در نهایت خمیر باید بافتی شبیه خرده نان پیدا کند.
اگر خمیر شما بافت خشکی دارد، به مقدار 7 تا 8 قاشق غذاخوری آب به خمیر اضافه کنید. دوباره خمیر را با نوک انگشتانتان ورز دهید تا بافت نرم و خمیری پیدا کند. اگر چسبندگی خمیر کم بود کمی آب دیگر اضافه کنید و اگر زیاد روان و چسبنده بود، مقداری آرد به تدریج اضافه کنید. در کل، چون جنس آردها با هم فرق دارد باید در هنگام درست کردن خمیر تارت، به صورت مرحله ای و به تدریج مواد را اضافه کنید تا خمیرتان خراب نشود.
بعد از اینکه خمیر تارت آماده شد، در حدی که وقتی به آن فشار وارد کردید، ترک عمیق نخورد یا زیادی چسبنده نبود، خمیر را در یک پلاستیک فریزری بگذارید یا روی کاسه ای که خمیر را در آن گذاشته اید، سلفون بکشید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. هر چه خمیر بیشتر استراحت کند، بافت منسجم تری پیدا می نماید.
بعد از آماده شدن خمیر، فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس، خمیر را روی سطح کار بگذارید و با وردنه باز کنید.
در ادامه، کف یک قالب میانه که می خواهید تارت قارچ و پنیر را در آن بپزید، با مقداری کره یا روغن چرب کنید. خمیر را به مقدار قالب باز کنید و در قالب بگذارید، طوری که خمیر کل سطح و دیواره های قالب را بپوشاند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه تارت قارچ و پنیر روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
کوکو قارچ و سیب زمینی
با قارچ چی درست کنم ساده باشه؟ کوکو قارچ و سیب زمینی از جمله انواع کوکو متفاوت و خوشمزه ایرانی و از ساده ترین انواع غذای نونی با قارچ برای ناهار و شام است که طعم بسیار لذیذی دارد. این کوکو با مواد متنوعی طبخ می شود و می توانید آن را با چاشنی ها و سبزیجات مختلف تهیه کنید.
برای تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و همراه با 2 لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه بریزید. اجازه دهید سیب زمینی ها برای 30 دقیقه روی حرارت میانه بپزند. سعی کنید از سیب زمینی های کوچک بهره ببرید که مرحله پخت آن سریع تر انجام شود.
بعد از این که سیب زمینی ها پختند، پوست آن ها را جدا کنید. سپس با رنده ریز سیب زمینی ها را رنده کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
در ادامه، قارچ ها را هم بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس، مقداری روغن در تابه مناسبی بریزید و قارچ ها را برای چند دقیقه با شعله زیاد تفت دهید. برای این که رنگ قارچ ها سیاه نشود، باید 1 قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.
حالا، پیاز شسته شده و بدون پوست را به صورت ریز رنده کنید. پیاز رنده شده را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس، تفاله پیاز رنده شده را با سیب زمینی رنده شده و قارچ خرد شده در ظرف مناسبی بریزید و حسابی هم بزنید تا این مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
مافین قارچ و پنیر
مافین قارچ و پنیر یک فینگرفود مجذوب کننده و یکی از شیک ترین انواع غذا با قارچ است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. این فینگرفود خوشمزه و مدرن را می توانید با مواد متنوعی مانند انواع گوشت، قارچ، پنیر و سبزیجات مختلف درست کنید. فینگر فود مافین قارچ و پنیر، جزو کاپ کیک های غذایی پرطرفدار است که می توانید هم به صورت گیاهی ساده با سبزیجات و هم با انواع گوشت آن را تهیه کنید.
برای تهیه مافین قارچ و پنیر، ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در این فاصله، سیب زمینی ها را آبپز یا بخارپز کنید. سپس، پوست سیب زمینی ها را بگیرید و با گوشت کوب بکوبید یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ ها را هم بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. از سوی دیگر، فلفل دلمه ای و پیازچه را هم بشویید و ریز خرد کنید.
در ادامه، مقداری کره یا روغن سرخ کردنی را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. قارچ ها را در این تابه بریزید و تفت دهید تا آب آن ها گرفته شود. سپس، پیازچه و فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید و 30 ثانیه تا 1 دقیقه تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.
پس از آن، در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و با همزن یا چنگال کاملا هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. سپس، مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر کاری، پودر سیر و خامه را به تخم مرغ هم زده اضافه کنید و مواد را حسابی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه مافین قارچ و پنیر روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
کتلت قارچ
کتلت قارچ یک مدل از و متفاوت و یکی از برترین انواع غذا با قارچ و تخم مرغ است که به روش های مختلفی طبخ می شود. شما می توانید این کتلت را با مرغ و گوشت یا بدون مرغ و گوشت به صورت گیاهی تهیه کنید.
برای تهیه کتلت قارچ، ابتدا قارچ ها را به خوبی بشویید. سپس قارچ های شسته شده را روی یک پارچه نخی تمیز یا روی دستمال حوله ای بریزید تا کاملا خشک شوند.
در ادامه، قارچ را در دستگاه غذاساز بریزید و به خوبی میکس کنید. سپس، آرد سوخاری، سبزیجات معطر خشک مثل ترخون یا مرزه، سیر رنده شده، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به قارچ اضافه کنید.
تخم مرغ ها را نیز بشکنید و در یک کاسه جداگانه بریزید. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بعد به سایر مواد کتلت اضافه کنید. مواد مایه کتلت را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کتلت قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
کتلت مرغ با قارچ و پنیر
کتلت مرغ با قارچ و پنیر جزو غذاهایی است که به شکل های مختلفی درست می شود؛ در حالی که ماده اصلی همه این کتلت ها مرغ، قارچ و پنیر است. کتلت مرغ پنیری و قارچ، هم مجلسی و هم بسیار خوشمزه و سیر نماینده است و می توانید آن را با سیب زمینی یا بدون سیب زمینی درست کنید.
برای تهیه کتلت مرغ با قارچ و پنیر، ابتدا گوشت بدون استخوان سینه، فیله یا ران مرغ را بشویید و وقتی آب خود را از دست داد، آن را در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. برای درست کردن این غذا، به دلخواه می توانید از مخلوط ران و سینه هم بهره ببرید.
سپس، مرغ چرخ شده را در کاسه مناسبی بریزید و کنار بگذارید. حالا، پیاز را هم پوست بگیرید و رنده کنید. با دست پیازها را بفشارید تا آب آن ها گرفته شود. بعد از انجام این کار، تفاله پیاز را به مرغ چرخ شده اضافه کنید.
در ادامه، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به کاسه حاوی گوشت چرخ نموده مرغ اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. این مایه را کنار بگذارید. سپس قارچ ها را بشویید و به صورت ورقه ای نازک خرد کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی داغ شد، قارچ ها را در آن بریزید. 1 قاشق آبلیمو هم به قارچ اسلایس شده اضافه نموده و صبر کنید تا آب قارچ کشیده شود. سپس قارچ های تفت داده شده را در یک کاسه بریزید تا از دما بیفتند.
در فاصله ای که قارچ ها در حال خنک شدن هستند، جعفری ها را هم بشویید و بعد از این که آب اضافه آن ها کشیده شد، به صورت ریز و ساطوری آن ها را خرد کنید. وقتی قارچ های خرد شده خنک شدند، آن ها را چرخ کنید یا در میکسر پوره کنید و به همراه سبزی های خرد شده به مایه کتلت مرغ اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه کتلت مرغ با قارچ و پنیر روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
ساندویچ مرغ و قارچ پنیری
ساندویچ مرغ و قارچ پنیری یکی از خوشمزه ترین انواع ساندویچ مرغ و از انواع غذا با قارچ برای ناهار یا شام است که علاوه بر بزرگسالان، مورد علاقه بچه ها هم هست. شما می توانید این غذای محبوب را برای تولدها و دورهمی ها نیز درست کنید.
برای درست کردن این غذا با قارچ و مرغ، ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم نموده و پیازی که خلالی خرد شده مزه دار کنید. گوشت مرغ باید به مدت 2 الی 3 ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزه دار شود.
در این فاصله، سس مخصوص ساندویچ مرغ و قارچ که پایه اصلی آن سس مایونز است را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است؛ اما اگر علاقه ای به سس ندارید می توانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل و مقداری پنیر پیتزا اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد مورد احتیاج سس مانند سس مایونز، سس خردل، خیارشور نگینی خرد شده و جعفری ساطوری شده را با هم مخلوط کنید.
سپس، یک ماهیتابه را داغ کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در این ماهیتابه بریزید. تکه های مرغ مزه دار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت مرغ کم کم عوض شود. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکه های مرغ پخته شدند، فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. البته اگر ذرت یا فلفل دلمه ای دوست ندارید می توانید این مواد را حذف کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
اسپاگتی سیر و قارچ
اسپاگتی سیر و قارچ یکی از برترین به سبک ایتالیایی و از محبوب ترین انواع غذا با قارچ برای نار یا شام است که طعمی خاص و بی نظیر دارد. این اسپاگتی یک غذای گیاهی و وگان محبوب به سبک ایتالیایی است که برای تهیه آن از قارچ، سیر و پنیر پارمسان استفاده می شود.
برای تهیه اسپاگتی سیر و قارچ، ابتدا قارچ ها را به خوبی بشویید تا لکه های سیاه و تیره رنگ روی قارچ ها کاملا پاک شوند. سپس، قارچ شسته شده را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه، با استفاده از یک چاقوی تیز قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را ریز خرد نکنید، زیرا هنگام تفت دادن حجم و مقدار آن ها خیلی کم می شود.
سپس، در یک تابه مقداری کره ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا آب شود. بعد از آب شدن کره، قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. در این مرحله بهتر است کمی حرارت را زیاد کنید تا آب میان بافتی قارچ ها سریع تبخیر شود و قارچ سرخ شود. در ادامه، فلفل قرمز را ریز خرد نموده و همراه با فلفل سیاه و نمک به تابه قارچ اضافه کنید. مواد را کاملا تفت دهید.
پس از اینکه آب قارچ ها کاملا تبخیر شد و قارچ ها جمع شدند، دو حبه سیر را هم پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید. سیر رنده شده را در تابه بریزید و با سایر مواد به مدت چند دقیقه تفت دهید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
چیکن استروگانف
چیکن استراگانف یک غذای محبوب روسی و از انواع غذا با قارچ و مرغ است که شباهت زیادی به بیف استروگانف دارد. درست کردن چیکن استروگانف رستورانی با سس مخصوص سفید ساده تر از آن چیزی است که فکرش را می کنید و خیلی سریع آماده می شود. چیکن استروگانف را هم با انواع پاستا می توانید سرو کنید.
برای تهیه چیکن استراگانف، ابتدا خامه، شیر و کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا همه مواد به دمای محیط برسند. سپس، گوشت سینه مرغ را بشویید و به صورت نگینی یا نواری باریک خرد کنید. پوست پیاز را هم جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.
در ادامه، مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن، پیازهای خرد شده را در این تابه سرخ کنید. چند دقیقه صبر کنید و بعد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و صبر کنید تا پیازها سبک شوند.
بعد از سبک شدن پیازها باید مرغ خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید. مرغ و پیاز را هم بزنید تا رنگ مرغ ها تغییر کند و در روغن سرخ شود. زمانی که رنگ مرغ عوض شد و مقداری نرم و مغزپخت شد باید شیر را به ماهیتابه اضافه کنید. صبر کنید تا شیر آغاز به جوشیدن کنید و مرغ با شیر بپزد.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه چیکن استروگانف روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
گراتن مرغ و قارچ
گراتن مرغ و قارچ از خوشمزه ترین غذاهای فرنگی با ریشه فرانسوی است که جای خودش را حسابی در آشپزخانه ایرانی باز نموده است. برای درست کردن این گراتن به عنوان یکی از انواع غذا با مرغ و قارچ می توانید از سس بشامل و پنیر پخت و پز بهره ببرید.
برای تهیه گراتن مرغ و قارچ، ابتدا در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و سپس سه عدد (یا بیشتر) سیب زمینی میانه پوست کنده و شسته شده را حلقه حلقه کنید را در آب جوش بریزید تا نرم شوند. سیب زمینی ها نباید له شوند پس 4 الی 6 دقیقه زمان برای پختن آن ها کافی است. حالا نمک را به سیب زمینی ها اضافه کنید و آبکش کنید.
سپس، در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز نگینی خرد شده را اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود. در ادامه، گوشت سینه مرغ مکعبی خرد شده را هم به این تابه اضافه دهید و تفت دهید تا رنگ گوشت مرغ عوض شود.
سیر رنده شده یا له شده را هم در تابه حاوی پیاز و گوشت مرغ بریزید و کمی دیگر تفت دهید. سپس، قارچ های حلقه شده را اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری را هم به این ترکیب اضافه کنید و مواد داخل تابه را به خوبی هم بزنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
سوپ قارچ
سوپ قارچ یکی از محبوب ترین انواع پیش غذا و از انواع غذا با قارچ است که به علت سبک بودن برای وعده شام مناسب است. برای تنوع دادن به این سوپ رستورانی می توانید آن را با مواد متنوعی درست کنید. استفاده از شیر و خامه در این سوپ، بسیار متداول است و می توانید سوپ قارچ را با مرغ هم طبخ کنید.
برای تهیه سوپ قارچ، ابتدا پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ ها را هم به خوبی بشویید و به صورت خلالی باریک برش بزنید. از سوی دیگر، هویج ها را نیز بشویید و پوست بگیرید و به صورت باریک و خلالی خرد نموده یا به صورت درشت رنده کنید.
در ادامه، قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را در آن بریزید تا ذوب شود. سپس پیازهای نگینی شده را در این قابلمه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. پس از آن، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. هویج را نیز در همین مرحله از طرز تهیه سوپ قارچ اضافه کنید.
حالا، قارچ را هم به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. حرارت را روی شعله میانه تنظیم کنید و به مقدار یک قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید تا رنگ قارچ سیاه نشود. در یک لیوان، 1 قاشق آرد را با آب حل کنید و هم بزنید تا گلوله نشود. 5 دقیقه بعد از اضافه کردن قارچ، آرد حل شده در آب را به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه سوپ قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
پیتزا مرغ و قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از و از انواع غذا با قارچ و مرغ است که برای درست کردن آن می توانید از مواد گوناگون و روش های مختلفی بهره ببرید.
برای تهیه پیتزا مرغ و قارچ، ابتدا 1 لیوان شیر یا آب ولرم را با 1 قاشق غذاخوری شکر ترکیب کنید. سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا، درب ظرف حاوی خمیر مایه را ببندید یا با سلفون بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید تا روی این ترکیب کف ایجاد شود.
بعد از این که خمیر مایه اصطلاحا به عمل آمد، روغن، تخم مرغ و نمک را با خمیر مایه ترکیب کنید. سپس آرد را الک کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و با دست روز دهید تا خمیر نرم و منسجمی ایجاد شود. در صورت احتیاج و اگر حس می کنید خمیر شما هنوز نرم است، می توانید مقداری آرد به آن اضافه نمایید. خمیر را خوب ورز دهید تا یک دست شود.
بعد از ورز دادن خمیر و آماده شدن آن باید خمیر را استراحت دهید. برای این کار یک لایه سلفون یا پارچه روی ظرف خمیر بکشید یا خمیر را با استفاده از یک حوله بپوشانید. سپس، این خمیر را برای 1 ساعت در محلی تاریک و گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجیم شود.
فر را هم روشن کنید که گرم شود. در این فاصله بعد از اینکه فر را روشن کردید، حالا برای درست کردن پیتزا مرغ و قارچ باید پیاز را با خوبی بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از یک چاقوی تیز و تخته آشپزخانه پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
مقداری کره یا روغن داخل ماهیتابه بریزید. شعله را روی حرارت میانه تنظیم کنید و پیاز را تفت دهید. کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید. برای این کار باید تنها 5 دقیقه پیازها را سرخ کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
اسکالوپ مرغ و قارچ
اسکالوپ مرغ و قارچ به علت مقدار بالای پروتینی که دارد، غذای بسیار مناسبی برای ورزشکاران است. پروتئین نقش زیادی در عضله سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. به این ترتیب اسکالوپ یکی از انواع غذا با قارچ و مرغ پرکالری و در عین حال سرشار از پروتئین است.
برای تهیه اسکالوپ مرغ و قارچ، ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم نموده و استخوان ها را از فیله جدا می کنیم. سپس سینه را برش های کوچک زده و با گوشتکوب و یا استیک کوب آن ها را کمی پهن می کنیم. حالا مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط می کنیم و سینه مرغ را در داخل مخلوط می اندازیم.
سپس گوجه فرنگی خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم. سپس سس گوجه فرنگی، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و آویشن را به گوجه فرنگی تفت داده شده، اضافه می کنیم.
جعفری ها را خرد نموده و آن ها را هم به مخلوط سس گوجه فرنگی اضافه می کنیم. کمی جعفری ها را با مخلوط تفت دهید، تا آب آن ها گرفته شود. سس گوجه فرنگی آماده است.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اسکالوپ مرغ و قارچروی لینک مطلب آن کلیک کنید.
املت قارچ و سبزیجات
املت قارچ و سبزیجات یکی از مجذوب کننده ترین است که برای درست کردن آن می توانید از سبزیجات مختلفی در کنار قارچ بهره ببرید. از آنجایی که این املت با سبزیجات مختلف تهیه می شود، یک غذا با تخم مرغ بسیار سالم و مقوی است و به خصوص به عنوان شام سبک یا صبحانه تابستانی ایده مناسبی است.
برای تهیه املت قارچ و سبزیجات، ابتدا باید تخم مرغ کامل را در ظرف مناسبی به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. سپس، پنیر پارمزان، پنیر چدار خرد شده، نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، جوز هندی و فلفل سیاه را در ظرف حاوی تخم مرغ هم زده بریزید و این مواد را حسابی با هم مخلوط کنید.
در ادامه، مقداری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ شود. سپس، قارچ های خرد شده را همراه با پیازچه و فلفل دلمه ای خرد شده به این تابه اضافه کنید تا برای 5 دقیقه به خوبی تفت ببینند و نرم شوند.
بعد از تفت دادن سبزیجات به سراغ اسفناج ها بروید. برای این منظور، ابتدا اسفناج را به خوبی بشویید و خرد کنید. سپس، اسفناج شسته و خرد شده را در قابلمه مناسبی بریزید. این قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید و صبر کنید اسفناج آب بیندازد و کمی نرم شوند. برای طعم دار شدن اسفناج ها می توانید مقداری فلفل سیاه و کمی نمک به آن اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه املت قارچ و سبزیجات روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
لقمه قارچ و تخم مرغ
لقمه قارچ و تخم مرغ یک فینگرفود خوشمزه و از انواع غذا با قارچ و تخم مرغ است که برای شام، صبحانه و به عنوان میان وعده گزینه بسیار خوبی است. برای درست کردن این فینگر فود خوشمزه قارچ و تخم مرغ شما باید مواد خمیر و مواد میانی داخل خمیر را جداگانه آماده کنید.
برای تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ، ابتدا آرد را 3 مرتبه الک کنید تا کاملا پوک شده و ناخالصی های آن رفع شود. سپس، مقداری آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آب کمی ولرم شود. مقدار دمای آب باید به صورتی باشد که هنگامی فرو کردن انگشت در ظرف، انگشت شما نسوزد. ظرف را از روی حرارت برداشته، شکر، نمک و خمیر مایه را به آن اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
در ادامه، روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید. پس از این که روغن را به مخلوط خمیر مایه اضافه کردید، روی قابلمه، یک دستمال نخی ضخیم بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه به مواد استراحت دهید تا خمیر مایه به عمل آید.
پس از به عمل آمدن خمیر مایه، آرد را به تدریج و کم کم به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و با دست ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف ایجاد شود؛ طوری که خمیر به انگشتان دست نچسبد. دوباره روی ظرف را با یک دستمال ضخیم یا سلفون بپوشانید و در جای نسبتاً گرم (داخل کابینت) قرار دهید. این خمیر به 2 ساعت زمان احتیاج دارد تا کاملا استراحت نموده و حجم آن 2 برابر شود.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
اسنک پیتزایی مرغ و قارچ
اسنک مرغ و قارچ پیتزایی جزو محبوب ترین انواع اسنک رستورانی برای مهمانی و دورهمی یا از انواع غذا با قارچ برای شام است که می توانید آن را با نان باگت یا نان تست آماده کنید.
برای تهیه اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ، ابتدا پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد کنید. مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ شود. سپس، قطعات پیاز را به تابه حاوی روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز حسابی سبک شود. پس از سبک شدن پیاز، مقداری زردچوبه نیز به پیاز اضافه کنید تا رنگ پیازها طلایی شود.
پیش از آن که زردچوبه بیش از مقدار تفت ببیند و طعم آن تلخ شود، تکه های مرغ مکعبی و ریز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
بعد از این که رنگ تکه های مرغ تغییر کرد و سفید شد، 2 حبه سیر ریز رنده شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و سیر را نیز با باقی مواد برای مدت کوتاهی تفت دهید.
بلافاصله بعد از این که بوی سیر سرخ شده به مشام تان رسید، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز، آویشن و پودر پاپریکا را به محتویات تابه اضافه کنید.
حالا، قارچ های خرد شده را کمی در کره و فلفل سیاه تفت دهید و سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. کمی که تفت خورد فلفل های دلمه ای رنگی مکعبی خرده شده را اضافه کنید و نصف یک عدد لیموترش یا لیمو سنگی تازه را روی تمام مواد بچکانید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
بورک مرغ و قارچ
بورک یک غذای فینگرفودی خوشمزه ترکیه ای و عربی با ریشه مدیترانه ای است که قدمت آن به دوران امپراطوری عثمانی باز می شود و علاوه بر ترکیه، محبوبیت زیادی در سراسر جهان دارد.
بورک را به روش های مختلف در ماهیتابه یا فر و مایکروفر و با انواع سبزیجات مثل بادمجان و اسفناج و گوشت و مرغ و قارچ می توانید درست کنید. در این میان بورک مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین بورک های ترکیه ای و یک فینگرفود ساده و لذیذ است که با استفاده از خمیر یوفکا یا فیلو درست می شود.
برای تهیه بورک ترکی مرغ و قارچ، ابتدا باید در یک ماهیتابه بزرگ به مقدار 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و با شعله میانه روی گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به ماهیتابه اضافه کنید. پیازها را هم بزنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود. در ادامه، مرغ های خرد شده را به این تابه اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا مرغ نیز به خوبی پخته شود.
در مرحله بعدی، فلفل دلمه ای و قارچ را صورت نگینی و ریز خرد کنید و به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا آب قارچ خارج شود. مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پونه کوهی و دارچین به مواد بزنید و هم بزنید.
بعد از این که مواد به خوبی پخته و آماده شد، پنیر چدار رنده شده را به محتویات تابه اضافه کنید و برای 1 دقیقه این مواد را هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شود. سپس حرارت را خاموش کنید و مواد داخل بورک مرغ و قارچ را کنار بگذارید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه بورک ترکی مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
اسپاگتی مرغ و قارچ
اسپاگتی مرغ و قارچ یکی از لذیذترین انواع اسپاگتی و از انواع غذا با قارچ و ماکارونی است که با خامه یا با رب گوجه فرنگی طبخ می شود و به خصوص نسخه خامه ای این غذا طرفدران بسیار زیادی دارد.
برای تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ، ابتدا گوشت سینه مرغ را به صورت فیله نازک برش بزنید. سپس، فیله های مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و در روغن زیتون تفت دهید. وقتی هر دو طرف فیله مرغ سرخ شد آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و 200 گرم قارچ برش زده را در ماهیتابه بریزید.
وقتی قارچ ها سبک و طلایی شدند و آب شان گرفته شد، قطعات قارچ را از ماهیتابه خارج کنید. حالا 20 گرم کره را در همین تابه بریزید و کمی که گرم شد سیر را در آن خیلی کم تفت دهید.
همین که بوی سیر بلند شد، آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی طعم خامی آرد تا حدودی گرفته شد آب مرغ را اضافه کنید و همزمان مرتبا آرد را هم بزنید تا گلوله نشود. در ادامه، خامه و پنیر پارمزان را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
خوراک گوشت چرخ نموده و قارچ
خوراک گوشت چرخ نموده و قارچ از انواع غذا با قارچ و گوشت چرخ نموده و یک خوراک مقوی و راحت به عنوان غذای نونی یا برای سرو کنار ماکارونی و ساندویچ گوشت چرخ نموده یا حتی به عنوان مایه پیتزا گوشت و قارچ برای وعده ناهار و شام است. خوراک گوشت چرخ نموده و قارچ را در تابه و فر می توانید درست کنید. بعلاوه اضافه کردن پنیر پیتزا به آن هم اختیاری است و البته طعم آن را لذیذتر می نماید.
برای تهیه خوراک قارچ و گوشت چرخ نموده، ابتدا پیاز و سیر را پوست بگیرید. سپس، پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید. سیر را هم رنده یا له کنید. قارچ ها را بشویید و بعد از خشک شدن، به صورت اسلایسی نازک خرد کنید.
در یک تابه یا قابلمه به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس پیازهای نگینی شده را اضافه کنید. اجازه دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند. سپس سیرها را اضافه کنید و در حدی که عطر آنها بلند شود، تفت دهید. گوشت چرخ نموده را هم اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید.
بعد از این که گوشت چرخ نموده، آب انداخت و رنگش تغییر کرد، زردچوبه، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید و هم بزنید. حدود 2 دقیقه صبر کنید تا ادویه ها به خورد گوشت بروند.
برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی، مواد داخل تابه را یک سمت قرار دهید و رب گوجه را داخل تابه بریزید. رب گوجه را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و رنگ باز کند. سپس رب گوجه را با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه خوراک گوشت چرخ نموده و قارچروی لینک مطلب آن کلیک کنید.
سس قارچ
سس قارچ از جمله خوشمزه ترین و لذیذترین رستورانی برای اضافه کردن به انواع استیک، پاستا، سیب زمینی، شنیسل، ساندویچ و … است. سس قارچ جزو هم هست. برای درست کردن سس قارچ که یک چاشنی رستورانی با قارچ است کار زیادی پیش رو ندارید و به راحتی می توانید آن را در منزل آماده کنید.
یکی از روش های تهیه سس قارچ با خامه است. سس قارچ با شیر و خامه به روش رستورانی یکی از خوشمزه ترین انواع سس قارچ برای سرو کنار استیک گوشت و پاستا است.
در این مدل از طرز تهیه سس قارچ باید ابتدا قارچ ها را بشورید و ورقه ای خرد کنید و سپس کره و روغن زیتون (یک قاشق چای خوری روغن زیتون یا روغن مایع برای این که کره نسوزد) را در یک تابه بریزید. کره که گرم شد قارچ ها را در کره تفت دهید تا آب آن ها کشیده شود. به مقدار نصف قاشق چای خوری آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا سیاه نشوند.
وقتی قارچ ها سبک و طلایی شدند سیر ریز رنده شده را اضافه کنید. کمی که بوی سیر بلند شد خامه را اضافه کنید (سیر نباید سرخ شود و بوی آن که بلند شد کافی است). برای این مقدار قارچ، 1 پاکت خامه صورتی کافی است اما اگر پر خامه تر دوست دارید نصف یک پاکت خامه دیگر را هم اضافه کنید.
روی شعله ملایم گاز خامه را با قارچ مخلوط کنید تا سس یکدست شود. حالا شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس قوام پیدا کند. وقتی سس قارچ یکدست و صاف شد به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به همراه پنیر پیتزا یا همان موزارلا رنده شده اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل و روش های دیگر طبخ این سس برای سیب زمینی سرخ نموده و … روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
انواع غذا با قارچ و برنج
آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با قارچ و برنج برای افرادی که عاشق طعم قارچ و برنج هستند و دوست دارند رژیم غذایی سالم و سرشار از پروتئین داشته باشند، خالی از لطف نیست. قارچ خواص زیادی برای سلامتی دارد و یک ترکیب خوشمزه و مفید برای درست کردن انواع پلو مخلوط و خورشت راحت و ساده با طعم عالی برای سرو در کنار برنج است. در ادامه، چند نمونه از انواع غذا با قارچ و برنج را در فهرست انواع غذا با قارچ به شما معرفی می کنیم. برای آشنایی کامل با طرز تهیه انواع غذا با قارچ و برنج روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
قارچ پلو
قارچ پلو یکی از محبوب ترین انواع غذا با قارچ و برنج است که می توانید آن را هم با گوشت قرمز و مرغ و هم به صورت گیاهی و فقط با قارچ آماده کنید. در طرز تهیه پلو با قارچ به مواد ساده ای احتیاج دارید که برنج و قارچ اصلی ترین مواد در طرز تهیه این پلوی وگان و خوشمزه هستند.
برای تهیه قارچ پلو، ابتدا برنج را پاک کنید، بشویید و در یک کاسه بریزید. روی برنج مقداری آب ولرم و مقداری نمک بریزید و به مدت 1 تا 3 ساعت بسته به کهنه یا نو بودن برنج، آن را خیس کنید. مرغ ها را هم بشویید و اگر از گوشت فیله یا سینه مرغ استفاده می کنید، آن را به قطعات دلخواه خرد کنید.
سپس، در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس تکه های مرغ را در تابه قرار دهید و هر دو طرف آن را سرخ کنید. سپس مرغ سرخ شده را بیرون بیاورید و کنار بگذارید. یک پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید.
در ادامه، پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس مرغ های سرخ شده را دوباره در این تابه بریزید و زردچوبه، فلفل سیاه و کمی نمک اضافه کنید. به مقدار، نصف لیوان آب جوش در تابه بریزید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید، به مدت 15 تا 20 دقیقه مرغ ها با پیاز داغ بپزند.
در فاصله ای که مرغ ها در حال پختن هستند، قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی باریک خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم بشویید و دانه های آن را خارج کنید. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن یا کره بریزید و قارچ ها را در تابه بریزید. آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بالا، قارچ ها بپزند و آب آن ها خشک شود.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه قارچ پلو روی لینک مطلب کلیک کنید.
پلو یونانی
پلو یونانی از آن دسته غذاهایی است که با ترکیب انواع سبزیجات، طعم متفاوتی دارد. در تهیه پلو یونانی به عنوان یک پلو مخلوط به دلخواه می توانید از گوشت چرخ نموده، فیله مرغ یا میگو بهره ببرید. دستور این غذا هم مثل لوبیا پلو، باقالی پلو، پلوی مکزیکی و پلو چینی است؛ با این تفاوت که در طرز تهیه پلو یونانی مجلسی باید از سبزیجات بیشتری بهره ببرید یا حتی آن را به عنوان یک غذا با قارچ و برنج و بدون گوشت و مرغ درست کنید.
برای تهیه پلو یونانی، ابتدا پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در یک ماهیتابه با روغن یا کره تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس سینه مرغ را به صورت نگینی خرد و به پیازداغ اضافه کنید. مخلوط را با هم تفت دهید تا کمی رنگ طلایی به خود بگیرد.
سپس، یک عدد هویج و فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ ها را نیز به صورت ورقه ای برش بزنید و به مخلوط پیاز داغ و مرغ اضافه کنید. پس از آن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه زعفران دم نموده به محتویات تابه اضافه کنید.
حالا، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و پس از افزودن یک قاشق نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در ادامه، آب برنجی را که از قبل در محلول آب و نمک خیس کردید، خالی کنید و خود برنج خیس خورده را در قابلمه در حال جوش بریزید.
نخود فرنگی و ذرت را نیز به برنج در حال جوش اضافه کنید تا این مواد همراه با یکدیگر برای 7 الی 12 دقیقه بجوشند. بعد از اینکه برنج از حالت خشک خارج شد و قبل از اینکه زیادی نرم شود، قابلمه را از روی شعله بردارید و مخلوط درون آن را آبکش کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه پلو یونانی روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
قورمه سبزی با قارچ
قورمه سبزی مجلسی معمولا با گوشت طبخ می شود اما قورمه سبز گیاهی با قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع غذا با قارچ و برنج برای گیاهخواران و افرادی است که محدودیت خوردن گوشت دارند.
برای درست کردن این خورش با قارچ، قبل از هر کاری باید لوبیا قرمزها (یا لوبیا چیتی) را بشویید و حداقل برای 12 تا 24 ساعت در آب قرار دهید تا نفخ آن رفع شود. در این مدت، آب لوبیاها را چند بار عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.
سبزی مخصوص قورمه سبزی را هم به خوبی بشویید و به صورت ریز ساطوری کنید. سپس، مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سبزی را حسابی سرخ کنید. پس از آماده شدن سبزی، وقت آن است که پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه کمی روغن و زردچوبه بریزید و پیاز را سرخ کنید.
بعد از این که پیاز کمی سرخ شد، نوبت به اضافه کردن قارچ های خرد شده است. برای خورش قورمه سبزی گیاهی بهتر است قارچ ها را به صورت اسلایسی خرد کنید. اما اگر قارچ ها خیلی ریز هستند، می توانید آن ها را به صورت درسته نیز تفت دهید. سپس کمی فلفل سیاه به قارچ ها اضافه کنید.
برای مطالعه ادامه مراحل طرز تهیه قورمه سبزی با قارچ روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
سوالات متداول درباره طرز تهیه انواع غذا با قارچ برای شام و ناهار
برترین روش جلوگیری از سیاه شدن قارچ در تهیه انواع غذا با قارچ چیست؟
برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در غذا باید مقداری آبلیمو به قارچ در حال تفت اضافه کنید و قارچ را با حرارت نسبتا زیاد تفت دهید.
در هنگام تهیه انواع غذا با قارچ چرا نباید قارچ را زیادی ریز برش بزنیم؟
درصد بسیار زیادی از حجم قارچ را آب تشکیل می دهید. این آب میان بافتی در موقع سرخ کردن و پختن قارچ از میان بافت های این گیاه خارج شده و تبخیر می شود. به همین علت، حجم قارچ در زمان سرخ کردن یا پختن به شکل قابل توجهی کاهش می یابد. طبیعتا اگر قارچ را زیادی ریز برش بزنید، پس از تفت دادن دیگر اصلا زیر دندان نمی آید.
چرا باید قارچ را روی حرارت زیاد تفت دهیم؟
اگر قارچ را روی حرارت ملایم تفت دهید، بخش زیادی از آب خودش را از دست می دهد و حسابی ریز می شود. ضمناً، مدتی طول می کشد تا آب قارچ کشیده شود و قارچ به خوبی تفت ببیند و خوشمزه و طلایی شود. بنابراین، ضروری است قارچ را روی حرارت زیاد تفت دهید.
غذا با قارچ و برنج چی درست کنم؟
پلوهای مختلف با قارچ مثل پلو یونانی یا قورمه سبزی با قارچ که در کنار برنج سرو می شود جزو غذاهایی هستند که با قارچ و برنج می توانید درست کنید.
غذا با قارچ و سیب زمینی چی درست کنم؟
انواع کوکو با قارچ انواع خوراک با قارچ و مرغ یا گوشت چرخ نموده و سیب زمینی جزو غذاهایی هستند که در این مطلب به آن ها اشاره کردیم و با قارچ و سیب زمینی می توانید تهیه کنید.
منبع: افق کوروش