طرز تهیه خورشت کرفس؛ مو به مو اجرا کنید!
به گزارش ایستگاه بازی، اما واقعا چرا انقدر با خورشت کرفس ناسازگاریم؟ خورشت کرفس خوب و لذیذ نخورده ایم یا فوت و فن درست کردنش را بلد نیستیم؟
انتخاب کرفس و نعنا
در مرحله اول باید دقت کنیم کرفسی که انتخاب می کنیم چه سایزی دارد. از انتخاب کرفس های بسیار بلند و کلفت دوری کنید و کرفس های نازک و ترد را انتخاب کنید. سپس بعد از شست وشو آن را در میزان های یکسان برش دهید. سپس نعنا و جعفری و برگ کرفس را خرد کنید و با مقداری روغن همراه با ساقه ها تفت دهید.
نکته مهم: توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند.
چه گوشتی انتخاب کنیم؟
ترجیحا از گوشت تکه ای و استخوان دار بهره ببرید. هرچه گوشت تازه تر باشد، خورشت لذیذتر خواهد بود. گوشت را هم با پیاز فراوان تفت دهید تا سفیدرنگ گردد و تا مرحله آخر پخت به گوشت نمک نزنید؛ زیرا در این حالت گوشت پخته نمی گردد.
در ریختن آب صرفه جویی کنید!
از آنجایی که کرفس آب دار است و در مرحله پخت آب پس می دهد، آب زیاد داخل قابلمه نریزید. هرچقد خورشت کرفس، کم آّ ب تر باشد طعم و مزه بهتری خواهد داشت.
نکته مهم: چاشنی خورش کرفس معمولا آبلیمو است اما از آبغوره هم استفاده میگردد. بعلاوه بعضی از لیمو عمانی در خورشت کرفس استفاده می نمایند.
نکته مهم: اگر از زودپز بهره ببرید قطعا خورشت جا افتاده تری خواهید داشت.
نکته مهم: برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
منبع: ایرنا زندگی