چطور شربت و مربای آلبالو درست کنیم؟

به گزارش ایستگاه بازی، فصل تابستان هرچند سختی های زیادی دارد و گرمایش طاقت فرساست اما نوشیدنی های جذابی دارد.

چطور شربت و مربای آلبالو درست کنیم؟

مواد لازم برای شربت آلبالو:

  • آلبالو: یک کیلوگرم
  • شکر: 2 کیلوگرم
  • آب: یک لیوان
  • وانیل: یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

دستور پخت و طرز تهیه شربت آلبالو:

1. آلبالوها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته های آلبالو را از هم جدا کنید. برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو بهره ببرید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می گردد.

2. آلبالوهای هسته گرفته را بین 24 تا 48 ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی بهره ببرید.

3. آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید.

4. شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می گردد. همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می گردد.

5. باید حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل گردد. بعد از حل شدن به مدت 10 الی 15 دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید.

6. از یک صافی بهره ببرید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. ضمناً آلبالوها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد.

مواد لازم برای مربای آلبالو:

  • آلبالو: یک کیلو
  • شکر: یک و نیم کیلو
  • آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: در صورت تمایل

دستور پخت و طرز تهیه مربای آلبالو:

1. ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می کنیم.

2. بعد یک ظرف پیرکس یا لعاب آماده نموده و هسته آلبالو را از آن خارج نموده داخل ظرف می ریزیم.

3. در حال اجرا این کار لایه ای از آلبالو که ته ظرف را بپوشاند می ریزیم و یک لایه شکر می پاشیم؛ به طوری که شکر روی آلبالو را بپوشاند و دوباره یک لایه آلبالو و اینکار را ادامه داده تا شکرها و آلبالوها لایه لایه درون ظرف را پر کند. سپس آن را به مدت یک روز در یخچال می گذاریم تا آلبالو کاملاً آب بیندازد .

4. حالا آلبالوها را داخل قابلمه می ریزیم و بقیه شکری که از 1.5 کیلو اضافه آمده را هم درون قابلمه می ریزیم (بهتر است از قابلمه بزرگ تر استفاده کنیم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود) .

5. وقتی آلبالوها جوش آمد، حرارت را میانه نموده و مرتباً کف های بالا آمده را با یک کف گیر از سطح مربا جمع می کنیم به طوریکه تمام کف ها گرفته گردد.

6. بعد از اینکه مربا به غلظت مورد نظر رسید، زیر شعله را خاموش می کنیم و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیم و می گذاریم مربا سرد گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: managore.ir شناسه مطلب: 1764

به "چطور شربت و مربای آلبالو درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور شربت و مربای آلبالو درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید