طرز تهیه پنکیک بیکن با پنیر چدار و هالوپینو
به گزارش ایستگاه بازی، بسیاری از آدم ها علاقه ای به پنکیک های ساده و شیرین آمریکایی ندارند. اما چه کسی گفته که پنکیک ها حتما باید شیرین و ساده باشند؟ چرا نباید آنها را پر از موادی مثل فلفل، ذرت، پیازچه، بیکن، و چیزهای دیگری کرد؟ پنکیک هایی که اینجا دستورپخت شان را می خوانید، دقیقا همین طور هستند. همراه با پنیر چدار و مقادیر زیادی مواد هیجان انگیز دیگر آماده شده اند و می توانند به عنوان غذایی کامل و مجذوب کننده روی میز صبحانه یا شام قرار بگیرند. طرز تهیه پنکیک بیکن را که به همین ظرافت ها آماده می گردد، در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک گوشت
- کره خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- بیکن خرد شده 120 گرم
- ذرت یک و نیم پیمانه
- هالوپینو خرد شده یک عدد
- پیازچه خرد شده هشت ساقه
- نمک و فلفل سیاه تازه به اندازه لازم
- آرد ذرت یک پیمانه
- آرد گندم یک پیمانه
- پودر خمیر مایه دو قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
- عسل دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ دو عدد
- باترمیلک 300 گرم
- روغن دو قاشق غذاخوری
- پنیر چدار خرید آنلاین 120 گرم
طرز تهیه پنکیک گوشت
مرحله اول
کره، بیکن و یک قاشق غذاخوری آب را در تابه ای بزرگ روی شعله میانه قرار دهید. بپزید و تکان دهید، تا زمانی که آب تبخیر گردد و بیکن آغاز کند به ترد و تیره شدن. حدود پنج دقیقه بعد ذرت را اضافه کنید، دما را بالا ببرید، و بپزید و تکان دهید تا زمانی که مواد نرم و پخته شوند، این نیز حدود دو دقیقه طول می کشد. حالا هالوپینو و نیمی از پیازچه ها را اضافه کنید، بپزید و تکان دهید تا عطر آنها به مشام برسد؛ حدود یک دقیقه برای این کار زمان بگذارید. دست آخر به آنها نمک و فلفل بزنید و به یک بشقاب منتقل کنید تا کمی خنک شوند.
مرحله دوم
آرد ذرت، آرد گندم، یک قاشق چای خوری نمک، پودر خمیرمایه، جوش شیرین، عسل، تخم مرغ ها، باترمیلک، دو قاشق غذاخوری روغن، نیمی از مخلوط بیکن و ذرت و نیمی از پیازچه های به جای مانده را در یک کاسه بزرگ بریزید و تکان دهید و هم بزنید تا چیزی از مواد خشک باقی نماند و سپس مکعب های پنیر را داخل آن بریزید. اگر به بیکن دسترسی ندارید می توانید پنکیک ژامبون خوشمزه را تهیه کنید.
مرحله سوم
تابه ای بزرگ را برای پنج دقیقه روی شعله میانه بگذارید تا گرم گردد. اندازهی روغن روی سطح آن بریزید و پخش کنید. سپس بین یک چهارم تا نصف پیمانه ماده پنکیک را بردارید و به شکل یک دایره روی تابه بریزید. از به جای مانده سطح تابه برای تهیه بقیه پنکیک ها بهره ببرید. اگر گیاهخوار هستید، می توانید به جای پنکیک بیکن سراغ یک رسپی خوشمزه برای تهیه پنکیک گیاهی بروید.
مرحله چهارم
روی هر پنکیک یک قاشق غذاخوری از مخلوط بیکن و ذرت پخش کنید و تا زمانی که لبه های پنکیک آغاز کند به خشک شدن و حباب هایی روی سطح آنها ایجاد گردد به پختن ادامه دهید. حدود دو دقیقه طول می کشد تا این اتفاق را مشاهده کنید. با دقت پنکیک ها را برگردانید تا روی دیگرشان هم بپزد. می توانید آنها را به شلف داخل اجاق منتقل کنید تا گرم بمانند و بقیه پنکیک ها را بپزید، یا اینکه به سرعت آنها را سرو کنید تا بقیه آماده شوند. موقع سرو از عسل و اندازهی پیازچه بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله