طرز تهیه سوپ نودل ویتنامی

به گزارش ایستگاه بازی، سوپ نودل برنج و گوشت گوساله شکل ساده ای از سوپی ویتنامی به نام فو است. اغلب کسانی که شانس سفر به ویتنامرا پیدا می نمایند، یکی از غذاهایی که حتما امتحان می نمایند سوپ فو است .

طرز تهیه سوپ نودل ویتنامی

ما در خبرنگاران قصد داریم غذاهای ملل را به شکلی ساده تر و راحت تر به شما آموزش بدهیم. پس دست به کار شوید و این سوپ خوشمزه را تهیه کنید .

مواد لازم:

  • گوشت گوساله 900 گرم
  • پیاز درشت 1/2
  • سیر 2 سر
  • هویج درشت 1 عدد
  • پیازچه 2 عدد
  • مارچوبه 500 گرم
  • قارچ 800 گرم
  • نودل 500 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

زمان پخت: 2 ساعت

طرز تهیه:

1/4 دیگ را پر از آب کنید و گوشت، پیاز، سیر و هویج (بدون اینکه پوست بگیرید) درون آب بیاندازید. دیگ را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید حدود 90 دقیقه بجوشد.

سپس دیگ را از روی شعله بردارید؛ گوشت گوساله را در ظرفی جداگانه به قطعات کوچک برش بزنید؛ آب سوپ را از یک صافی پارچه ای رد کنید.

آب صاف شده را دوباره در دیگ بریزید. پیازچه و مارچوبه را خورد کنید و به همراه گوشت به آب سوپ اضافه کنید.

قارچ ها را خورد کنید و در ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید کمی تفت بدهید تا هر دوطرف قارچ ها طلایی گردد.

قارچ ها را به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ جوش آمد نودل ها را به آن اضافه کنید و پس از 1 دقیقه سوپ را از روی شعله بردارید.

این سوپ را باید داغ سرو کرد.

اگر این سوپ را در منزل تهیه کردید، تصویر آن را با ما در اینستاگرام با هشتگ کجافود# به اشتراک بگذارید.

شما غذاهای چه کشورهایی را بیشتر می پسندید؟ لطفا نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: کجارو / rampantcuisine.com / momsdish.com
انتشار: 16 آبان 1403 بروزرسانی: 16 آبان 1403 گردآورنده: managore.ir شناسه مطلب: 2300

به "طرز تهیه سوپ نودل ویتنامی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ نودل ویتنامی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید