طرز تهیه اسفناج پلوی مجلسی به روش شیرازی

به گزارش ایستگاه بازی، اسفناج پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی تهیه می شود.

طرز تهیه اسفناج پلوی مجلسی به روش شیرازی

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 3 تا 4 پیمانه

اسفناج 500 گرم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز 1 عدد درشت

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری غلیظ

کره 100 گرم

شوید خشک 2 قاشق غذاخوری

دارچین و زردچوبه به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

روغن و فلفل قرمز به مقدار کافی

دستور پخت اسفناج پلو

مرحله اول

برای تهیه اسفناج پلو مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن به همراه کمی نمک می خیسانیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس مقداری دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه با دیگر مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم

در ادامه سیرها را رنده می کنیم و به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند شود، سپس اسفناج را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن برنج می رویم. یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید 1 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه می کنیم و پس از ان برنج خیسانده شده را اضافه می کنیم و بین 5 تا 10 دقیقه زمان می دهیم تا برنج نرم شود.

مرحله ششم

زمانی که دانه های برنج به خوبی نرم شدند و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. در ادامه قابلمه ای که برای پخت اسفناج پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به سلیقه خود برای ته دیگ از اسلایس سیب زمینی یا نان لواش استفاده می کنیم، سپس با برنج روی ته دیگ را می پوشانیم، در ادامه کمی شوید خشک به همراه مقداری از مخلوط گوشت و اسفناج را روی برنج به صورت یکدست پخش می کنیم.

مرحله هشتم

به همین صورت لایه به لایه برنج، شوید خشک و مخلوط گوشت و اسفناج می ریزیم تا قابلمه پر شود، سپس کره را تکه تکه می کنیم و روی برنج به صورت پخش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کمی زیاد می کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه داخل قابلمه بخار پیچید، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت یک ساعت دم بکشد، حالا برنج و اسفناج را داخل قابلمه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس در دیس می کشیم و سرو می کنیم.

منبع: گردشبان
انتشار: 12 خرداد 1402 بروزرسانی: 12 خرداد 1402 گردآورنده: managore.ir شناسه مطلب: 2199

به "طرز تهیه اسفناج پلوی مجلسی به روش شیرازی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه اسفناج پلوی مجلسی به روش شیرازی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسفناج پلوی مجلسی به روش شیرازی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید