ماجرای تیم امید و فرهاد مجیدی؛ کدام سفارش، کدام اتاق فکر؟

به گزارش ایستگاه بازی، نتایج تیم فوتبال امید و به دنبال آن نوع رفتارها و صحبت های سرمربی این تیم، نگرانی های زیادی را به وجود آورده است.

ماجرای تیم امید و فرهاد مجیدی؛ کدام سفارش، کدام اتاق فکر؟

به گزارش خبرنگاران، تیم فوتبال امید ایران عملکرد موفقی در مسابقات تدارکاتی اخیر نداشت و در فاصله کوتاه باقی مانده تا شروع مسابقات انتخابی المپیک که دی ماه امسال در تایلند برگزار می گردد، شرایط این تیم نگران نماینده به نظر می رسد. در همین حال طبیعتا بعد از شکست سنگین 4 بر یک برابر ازبکستان موجی از نقدها علیه شرایط این تیم و خصوصا عملکرد فرهاد مجیدی سرمربی جوان تیم امید مطرح شد.

مجیدی اما همچون گذشته واکنش عجیب و شتاب زده ای به این موضوع داشت و در یک شبکه اجتماعی که فعالیت زیادی در آن دارد با هشدار به سفارش دهنده ها به آنها گفت که حق دخالت ندارید. او بدین ترتیب افرادی که در فدراسیون یا تیم امید هستند را نشانه گرفت و رسانه ها را متهم به سفارش دریافت از این افراد کرد.

از این موضوع که آیا فرهاد مجیدی هم با سفارش به نیمکت تیم امید رسیده یا نه که بگذریم، باید گفت در روزهای گذشته بیشتر رسانه ها به انتقاد از عملکرد تیم امید و مجیدی پرداختند و آیا می گردد تمامی این نقدها را حاصل مطالب سفارشی یا طراحی اتاق فکر خیالی دانست؟ اگر رویکرد رسانه ها در جهت حمایت از او و انتقاد از سایرین بود آنها نیز می توانستند مجیدی را به عنوان عامل این نقدها معرفی نمایند و اصولا چنین رویه ای منطقی و درست است؟ اگر مطلبی در حمایت از مجیدی نوشته گردد سفارشی نیست اما عکس آن سفارشی محسوب می گردد؟

به این موضوع تاکید داریم که بیش از هر چیز باید مراقب سرمایه های این فوتبال و خصوصا شخصیت هایی مثل فرهاد مجیدی بود. فراموش نکرده ایم که چنین انتخاب های شتاب زده ای چه بر سر محمد خاکپور، علیرضا منصوریان و دیگر مربیان تیم های المپیک یا سایر تیم های ملی آورد. با این حال آنالیز پیشینه مطالب، مصاحبه ها و گزارش های منتشر شده در رسانه ها و در روزهای پایانی خرداد به خوبی نشان می دهد که بعضی رسانه های ورزشی و کارشناسان فوتبال، منتقد این تصمیم نادرست و انتخاب نابجای مربی جوان و کم تجربه ای مثل فرهاد مجیدی بودند. آیا کارشناسان و پیشکسوتان فوتبال هم عضو همان اتاق فکر یا سفارش دهنده مطالب بودند که از روز نخست این انتخاب را به زیان مجیدی می دانستند؟

سوال دیگر این است که چرا موضوع دخالت در کار فنی سرمربی که باید از استقلال کامل برخوردار باشد امروز مطرح شده و آیا این رویکرد حرفه ای است که پس از شکست دیگر عوامل را متهم به دخالت کنیم؟ اگر فرهاد مجیدی در این دو بازی پیروز شده بود باز هم دیگران را عامل این نتایج می دانست؟ هیچ تردیدی در محکوم بودن هرگونه دخالت در کار سرمربی وجود ندارد اما نوع بیان و زمان گفتن این صحبت ها مهم است که فرهاد مجیدی بدترین روش و بدترین راه را انتخاب کرد.

بهتر است فرهاد مجیدی که می تواند آینده درخشانی در فوتبال ملی یا باشگاهی ایران داشته باشد آستانه تحمل خود را در قبال نقدها بالاتر ببرد و فراموش نکند که تیم های ملی متعلق به فرد فرد اعضای خانواده بزرگ فوتبال و عموم ملت ایران هستند و رسانه ها بر اساس رسالت حرفه ای خود باید آزادانه به نقد منصفانه مشغول باشند و در قبال انجام وظیفه متهم به خط دریافت، پذیرفتن مطالب سفارشی یا سایر اتهامات توهین آمیز مشابه نشوند.

فرهاد مجیدی می تواند به جای اینکه وقتش را در اینستاگرام بگذارند، همان زمان را صرف شناخت بازیکنان تیم امید کند تا بیشتر با خصوصیات و پُست بازی آنها آشنا گردد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 2 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: managore.ir شناسه مطلب: 393

به "ماجرای تیم امید و فرهاد مجیدی؛ کدام سفارش، کدام اتاق فکر؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای تیم امید و فرهاد مجیدی؛ کدام سفارش، کدام اتاق فکر؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید