فاز دوم واکسیناسیون تا نیمه تیرماه تمام می گردد

به گزارش ایستگاه بازی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: فکر می کنم فاز دوم واکسیناسیون را نهایتاً تا نیمه تیرماه تمام کنیم و وارد فاز سوم که گروه ها و مشاغل پرخطر هستند، شویم.

فاز دوم واکسیناسیون تا نیمه تیرماه تمام می گردد

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، علیرضا رئیسی، گفت: در بحث واکسیناسیون فاز اول که کادر بهداشت و درمان بودند به سرانجام رسیدند و در فاز دوم نیز گروه سنی بالای 70 سال را شروع کردیم و تقریباً در مراحل انتهایی واکسیناسیون 70 سال به بالا هستیم؛ ولی با توجه به اینکه محموله واکسنی که قرار بود به دستمان برسد با تأخیر روبرو شده است گروه 65 سال به بالا را در آینده و به محض رسیدن واکسن شروع خواهیم کرد که البته زمان دوری هم نیست.

وی اضافه کرد: از طرفی ان شاءلله اگر گواهی مصرف واکسن داخلی هم صادر گردد که تا به امروز هم با شرایط خوبی پیش رفته، می توانیم با واکسن های داخلی برنامه گروه های سنی را ادامه دهیم تا فاز 2 به طور کامل بر اساس وعده ای که داده بودیم تمام گردد. فکر می کنم فاز دوم واکسیناسیون را نهایتاً تا نیمه تیرماه تمام کنیم و وارد فاز سوم که گروه ها و مشاغل پرخطر هستند، شویم.

رئیسی تاکید نمود: با توجه به میزان فراوری واکسن داخلی اگر واکسن های داخلی تأیید گردد ما می توانیم تا دی ماه واکسیناسیون دوز اول کل گروه هدف را به سرانجام برسانیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 8 تیر 1400 بروزرسانی: 8 تیر 1400 گردآورنده: managore.ir شناسه مطلب: 1625

به "فاز دوم واکسیناسیون تا نیمه تیرماه تمام می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فاز دوم واکسیناسیون تا نیمه تیرماه تمام می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید